Vinaora Nivo Slider 3.xVinaora Nivo Slider 3.x

Hallen er lukket

Hallen er lukket mandag den 15. november og tirsdag den 16. november på grund af Kommunalvalg. Det vil derfor ikke være muligt at spille badminton i hallen de dage.

Vi søger træner til ungdom

Vi søger en der har lyst til at være træner for vores nybegyndere og let øvede børn. Træningen er fredag fra 16-17. Er du interesseret? Kontakt venligst Søren Hansen (mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil: 21 77 38 98).

Der er stadig ledige baner mandag og onsdag

Læs mere under booking af baner

Gode tilbud fra RSL

Mangler du nyt udstyr? Kom forbi Klublokalet i Vemmelev Hallen onsdag den 27. oktober fra kl. 17.30 til 20.30. Her kan du finde gode tilbud på tøj, ketchere og andet udstyr til badminton.

Træning seniorer og veteraner 2021-22

Træning for senior og veteran starter mandag den 30. august.

Træning ungdom 2021-22

Øvede starter onsdag den 1. september kl. 16. Tilmelding foregår ved fremmøde til træning.

Nybegynder og let øvede starter fredag den 3. september kl. 16. Tilmelding foregår ved fremmøde til træning.

Følg med på Facebook

Få nyheder fra Vemmelev Badminton Klub direkte på din Facebook. Følg vores Facebook-side: Vemmelev Badminton Klub

Træningstider ungdom

Nybegynder/let øvet - fredag kl. 16-17